Català Castellano English

Notícies



Es posa en marxa el Màster Internacional en Estudis Cinematogràfics i Audiovisuals
Aquest any s’ha posat en marxa el Màster Internacional en Estudis Cinematogràfics i Audiovisuals, coordinat per la Université Sorbonne Nouvelle-Paris 3. El Departament de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra hi participa juntament amb set universitats de diferents països europeus: la Università degli Studi di Udine i la Università Catolica del Sacre Cuore di Milanod, d’Itàlia; la Université de Liège, a Bèlgica; la Ruhr Universität Bochum, d’Alemanya; el Birbeck College of the University of London, al Regne Unit, i les franceses Université de Nanterre-Paris 10 i l’Université Sorbonne Nouvelle-Paris 3.

El Màster Internacional en Estudis Cinematogràfics i Audiovisuals consta de dues fases. La primera correspon al Màster Universitari en Estudis de Cinema i Audiovisual Contemporanis, que s’imparteix a la Universitat Pompeu Fabra des del curs 2008-09 i on la majoria dels docents són membres de l’OCEC. En la segona fase, l’estudiant fa una estada (o dues) en una universitat estrangera per tal d’ampliar la seva formació i contrastar els seus coneixements amb altres perspectives, així com investigar àrees més estudiades en altres països. Aquesta obertura a Europa té, a més, un doble sentit: la Universitat Pompeu Fabra també acull estudiants d’altres centres que volen enriquir la seva formació a Barcelona.

El Master Internacional en Estudis Cinematogràfics i Audiovisuals té com a responsables a la UPF la Dra. Núria Bou i el professor Alan Salvadó. L’objectiu és el d’establir vincles acadèmics i intel·lectuals amb altres universitats europees i enriquir les perspectives de l’observatori, així com la difusió dels seus resultats en classes magistrals i seminaris de discussió. La docència ha estat un dels punts d’interès fonamentals de l’OCEC des de la seva creació, i les relacions en xarxa que es preveuen amb aquest màster es consideren claus per a una recerca de qualitat sobre el cinema europeu contemporani.
0 Comentaris
Publicat el 09 May 2012
Nom:
E-mail: (opcional)


Introduzca el código / Introdueixi el codi / Enter this code

Security Image



| Oblida‘m



↑ INICI