Català Castellano English

Notícies



Ja estan online els dos primers números de "Cinema Comparat/ive Cinema"
Cinema Comparat/ive Cinema és la nova publicació creada pel grup CINEMA. La revista, que s'edita en línia en tres versions (català, castellà i anglès), està especialitzada en l'estudi del cinema comparat, així com en la relació entre el cinema i les tradicions de la literatura comparada, o amb altres arts contemporanis com la pintura, la fotografia, la música, la dansa i els mitjans de comunicació audiovisual.

L'equip d'edició i el consell de redacció estan integrats principalment per membres del grup CINEMA, i el comitè científic internacional compta amb prestigiosos professors de les universitats de Harvard, Yale, Columbia, Chicago, Stanford, Sorbonne-Paris III, Amsterdam, etc. L’editor de la revista és el Dr. Gonzalo de Lucas.

El primer número, “Projecció / muntatge”, publicat al desembre de 2012, va estar dedicat a les possibilitats de la programació com a forma de cinema comparat, mentre que el segon, “Formes en revolució”, aparegut al juny de 2013, explora els vincles entre cinema i política que es van produir als anys 60, especialment entre 1963 i 1967, dates de la tercera i la quarta edició del Festival EXPRMNTL. Aquests dos números han estat coordinats per Francisco Algarín Navarro i han comptat amb nombroses col•laboracions internacionals.

A finals d’aquest any es publicarà el tercer número, que estarà centrat en la veu en off i la relació entre paraula i imatge.
0 Comentaris
Publicat el 04 Nov 2013
Nom:
E-mail: (opcional)


Introduzca el código / Introdueixi el codi / Enter this code

Security Image



| Oblida‘m



↑ INICI