Català Castellano English

Notícies



Jordi Balló obté el premi Ciutat de Barcelona en la categoria d’audiovisuals
El Dr. Jordi Balló, membre del grup CINEMA i professor als Estudis de Comunicació Audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra, així com director del Màster en Documental de Creació, va rebre el passat 13 de febrer el Premi Ciutat de Barcelona 2011 en la categoria d’audiovisuals per la seva tasca com a comissari de l’exposició Totes les cartes. Correspondències fílmiques.

Aquesta exposició, fins fa poc instal·lada al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, reunia les cartes que diverses parelles de cineastes de tot el món s’han enviat en forma de filmació. El format es va iniciar amb les correspondències entre Víctor Erice i Abbas Kiarostami, que van donar lloc a l’exposició Erice-Kiarostami. Correspondències, comissariada per Balló i Alain Bergala (2006). Després s’hi han sumat cinc parelles més: José Luis Guerín (Barcelona) – Jonas Mekas (Nova York), Isaki Lacuesta (Girona) – Naomi Kawase (Nara), Albert Serra (Banyoles) – Lisandro Alonso (Buenos Aires), Jaime Rosales (Madrid) – Wang Bing (Shaanxi) i Fernando Eimbcke (Ciutat de Mèxic) – So Yong Kim (Pusan, Nova York). D’aquesta manera s’han establert correspondències i relacions cinematogràfiques entre directors distants però amb mètodes de treball o concepcions del cinema similars.

L’exposició ha passat per diversos museus nacionals i internacionals i ha estat acompanyada de l’edició d’un pack especial de DVDs a càrrec d’Intermedio.
0 Comentaris
Publicat el 09 May 2012
Nom:
E-mail: (opcional)


Introduzca el código / Introdueixi el codi / Enter this code

Security Image



| Oblida‘m



↑ INICI